Over ons

 

Het kantoor Vastgoedbeheer Duitsland (Jung Verwaltung Haus und Grundbesitz) is al jarenlang een bekend begrip in KREFELD en omstreken, bekend vanwege haar kwaliteit, kennis en betrouwbaarheid. Onze langdurige ervaring staat borg voor professionele begeleiding en deskundige uitvoering. Wij werken met gedrevenheid en realisme. Het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten is voor ons de basis van zakelijk handelen.

Onze intentie en filosofie is simpel en tegelijkertijd heel sterk. Kwalitatief in alle opzichten de beste zijn. We willen een duurzame relatie opbouwen en onderhouden waarbij onze kwalitatieve en vooral objectieve en onafhankelijke inbreng door u op waarde wordt geschat. De kennis van de Duitse markt, de Duitse wet- en regelgeving, de lokale, regionale en Landspolitik, de lokale en regionale (vastgoed-) ontwikkelingen met al hun eigenaardigheden en de vele valkuilen voor niet-ingewijden, zijn hierbij onontbeerlijk, en voorwaardelijk. Vanzelfsprekend beschikt ons team over de vakdiploma’s die volgens de Duitse wet en regelgeving vereist zijn. Onze medewerkers zijn afgestudeerd jurist of fiscaal deskundige en hebben verder opleidingen tot vastgoedbeheer gevolgd.

We zijn onafhankelijk. Geen verbintenissen met welke bank, belangenorganisatie enz... Maar wel erkend, gediplomeerd, gecertificeerd en in bezit van alle benodigde vergunningen.  Wij, Jan Meijerink en Angelika Jung hebben onze krachten gebundeld en trekken nu samen de kar.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  Wij hopen u snel als klant te mogen begroeten!